• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Samsung Galaxy A6 - 32GB - Black (Zwart)

Samsung telefoons
€ 214.00214.00
65 euro korting op de adviesprijs
5.011
lees meer
Samsung Galaxy A6 - 32GB - Black (Zwart)
unknown

Maar de belangrijkste feature is de 16 megapixel camera Daarnaast is de Galaxy A6 stof- en spatwaterdicht. De Samsung Galaxy A6 is beschikbaar in de kleuren Black, Lavender en Gold.

Camera

Maak ultieme selfies met de 16 megapixel camera met live focus en AR-stickers. De Samsung Galaxy A6 beschikt zowel aan de voorzijde als aan de achterkant over een 16 mexapixel camera. Hierdoor maak jij elke selfie in hoge resolutie. Dankzij de LED Flitser en Selfie Flitser maak je zelfs glamoureuze selfies bij weinig licht. Een donkere omgeving zorgt dus niet langer voor donkere foto's! Personaliseer tot slot je selfies met behulp van de AR-stickers, die dankzij de gezichtsherkenningsfeature meeveranderen zodra je jouw hoofd beweegt of van gezichtexpressie verandert.

Uitbreidbaar geheugen

Op de Galaxy A6 2018 sla je gemakkelijk al je foto's en video's op, door het toestel uit te breiden met extern geheugen van 256 GB.

Toekomstgericht

Doordat de Samsung Galaxy A6 2018 is voorzien van een vingerafdrukscanner ben jij verzekerd dat er geen ongewenste personen in jouw telefoon kunnen komen. Ook is de telefoon uitgerust met een NFC-chip, zodat hij Samsung-Pay bruikbaar is.

Nieuw toestel? Maak gebruik van Samsung Smart Switch

Heb je een nieuwe Samsung smartphone of tablet? Zet je gegevens snel en eenvoudig over met Samsung Smart Switch. Het is makkelijker dan je denkt. Bovendien update je met Smart Switch ook de software van je toestel en maak je meteen een back-up. Smart Switch is te gebruiken voor het overzetten van alle besturingssystemen.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box