• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Samsung Galaxy A10 - 32GB - Rood

Samsung telefoons
€ 148.00148.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.510
lees meer
Samsung Galaxy A10 - 32GB - Rood
unknown

De A10 is perfect voor diegene die graag video's kijken, social media willen checken, af en toe een foto willen maken of mobiele spelletjes willen spelen met hun smartphone Dompel je onder in het Infinity-V scherm van maar liefst 6,2 inch, een heldere camera van 13 megapixel en een krachtige batterij van 3.400mAh.

Vraag en antwoord

Kan ik deze telefoon buiten Nederland/Belgie gebruiken?

Standaard zit er een EU-lock op Samsung smartphones. Door met een Nederlandse/Belgische simkaart minimaal 5 minuten te bellen, haal je de EU-lock van de smartphone.

Hoe kan ik apps beheren en installeren?

Hierbij verwijzen we door naar de volgende pagina:https://www.samsung.com/nl/support/mobile-devices/hoe-beheer-je-apps-op-je-galaxy-smartphone/

Strak, comfortabel design en Infinity-V Display

De Samsung Galaxy A10 is gemaakt van glossy plastic, en dankzij een dikte van slechts 7,9mm ligt het toestel comfortabel in de hand. Het Infinity-V Display zorgt ervoor dat je maximaal gebruik kan maken van het 6.2 inch scherm. De Galaxy A10 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en rood.

Dubbele camera

Met de heldere lens op de camera aan de achterzijde maak je prachtige, duidelijke foto's, zowel overdag als 's avonds. Met de 5 megapixel front camera kan je ook nog selfies maken in hoge resolutie. Personaliseer vervolgens je foto's met AR stickers, stempels of filters, zelfs nadat de foto is gemaakt.

Een batterij die meegaat

De Samsung Galaxy A10 beschikt over een 3.400mAh batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat jouw Galaxy A10 de hele dag mee gaat.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box